Tillbaks till start.

Den 4/2 2018 meddelar SVT att Rossana Dinamarca lämnar politiken och skall ägna sig åt annat. Efter att ha suttit i riksdagen sedan 1999 så kommer hon att få riksdagspension och vi får ytterligare en överensstämmelse med Italiens Cicciolina. Eftersom Dinamarca  ännu bara är 44 år så lär hon åter bli föremål för intresse som en person som maximerar riksdagsuppdragets förmåner. Hennes vidlyftiga resekostander presenterades i Wikipedia. Dinamarca gick in via riksdagsförvaltningens IP-adress och redigerade själv bort uppgifterna. Som ledamot i riksdagen har man ett grundarvode på 65 400 som är så väl tilltaget att Vänsterpartiet har infört rekommendationer om en frivillig partiskatt. Något hon vid flera tillfällen "glömt" att erlägga. Förlorade stort mot Jonas Sjöstedt i valet om partiledarposten 2012. När insikten om hon som 44-åring inte kan åberopa "Cicciolina-effekten" som Sveriges sexigaste politiker så bestämmer hon för att göra något annat men hoppas fortsätta göra skillnad. Sveriges riksdag har förlorat en kvinnlig ledamot som försökt bli partiledare på att kombinera sexism med feminism. När sexismens värde förtvinat så återstår enbart bitter feminismen. När rampljuset släckts och pensionen känns för tunn kommer hon sannolikt att dyka upp som partiledarkandidat för Feministiskt Initiativ. 

Dianamarcas troskupp.

Vem bryr sig om flyktingproblemet?

De afghanska ensamkommande protesterar mot att de skall sändas hem till ett osäkert Afghanistan. Efter att vi svenska medborgare kostat på var och en två till tre miljoner så får de inte stanna kvar i Sverige. Den förda politiken är således fullständigt huvudlös och obegriplig såväl för de ensamkommande som för svenska medborgare. Det är en politik som i alla delar haft vänsterpartiets medverkan och stöd och nu krävdes en effektiv åtgärd för att styra bort fokus från problemet. Rosanna Dinamarca, som utger sig för att vara " Sveriges sexigaste politiker" gick från ord till handling. Strategiskt satte hon sig på Medborgarplatsen och visade upp hela sitt skrev för förbipasserande och media. Media som bara veckorna före ägnat sig åt Anders Borgs ollonviftande fick nu ett nytt underlivsscoop att ägna sig åt. Dinamarca har styrt bort allt medialt intresse från den obegripligt förda flyktingpolitiken. Hon tjänade också egen publicitet och helt plötsligt blev hon även politisk expert i SVT:s Aktuellt i den några dagar senare, abort-debatten. Varken Dinamarca eller Public Service kommer någonsin att erkänna att det var Dinamarcas skrevexponering som plötsligt gav henne denna politiska expertposition i abortfrågan. Dock är inte kopplingen mellan underlivspolitik och abortfrågan så avlägsna varför man kan förstå den interna beslutsgången inom SVT varför man just då valde henne. 

Sveriges egen Cicciolina!

Dinamarca gör en svensk variant av Cicciolina.

Ilona Staller, även känd som Cicciolina, född 26 november 1951 i Budapest, Ungern, är en ungerskfödd italiensk före detta porrskådespelare och politiker. Hon blev 1987 invald i italienska parlamentet för libertarianska Partito Radicale genom att resa runt och visa sina bröst och den politska meriten att hon varit motspelare till bland annat den legendariske porrskådisen John Holmes. Hon får sedan 2011, vid fyllda 60, en årlig pension på 39 000 Euro för sina fem år i det Italienska parlamentet.

Cicciolina stod upp för sin sexistiska profil. Dinamarca spelar däremot ett politiskt dubbelspel med sexismen som politisk metod parallellt med att hon i vänsterfållan är förnekar det. Hon har även försökt bli partiordförande för V på samma meriter som Gudrun Schyman. Ohemula resekostnader på skattebetalarnas bekostnad i traditionell kommunism att hon som så ädelt och gott uppsåt är värd dessa förmåner. Media blåser upp pseudofrågor till offantliga proportioner som metod för att slippa granska den politiska makten. 

Om Media granskat döljande av Medelhavets återfyllnad hade etniska problem lösts och flyktingproblematiken knappt funnits. Svenska medborgare tvingas betal ca 9 miljarder i i licenser och presstöd för att diskutera frågor i paritet med Dinamarcas skrev.

Priset för den svenska underlivsjournalistiken!

 


Östersund den 18/8 2017

Carl Festin, Atlantispartiet Tillbaks till start.