Tillbaks till start.

Macron och EU grundlurat. (7/6 2018)

Erdogan lurade skjortan av Macron och hävdade att kunskapen om Medelhavets återfyllnad 3500 f.kr och den politiska kraften Global Scientific authority inte utgjorde något politsikt problem. Erdogan invaderade Afrin-regionen och fick för insatsen att destabilisera Syrien och Assad 30 miljarder i financiell hjälp av EU. Det presenterades dock för allmänheten som ett refugee-treaty och hjälp till Turkiet för att ta hand om Syrianska flyktingar. När Turkiet drog in över den Syrianska gränsen så flydde de inte in till Turkiet utan naturligtvis längre in i Syrien. Turkiet fick flyktingpengarna aoch Syrien flyktingarna. Att de 30 miljarderna var EU-stöd för att destabilisera Syrien och Assads regim är uppenbart. Att utmana Globals scientific authority kostar Erdogan makten och även hela EU:s politiska trovärdighet som fredsprojekt. 

Mellan-Östern skickade Erdogan för att lura Macron! (10/1 2018)

Mellan-Österns länder och Ryssland har anammat att kunskapen om Medelhavets återfyllnad fullständigt kommer att förändra det politiska villkoren i regionen.

Frågan som därför var nödvändig att klargöra var om svenska diplomater hållit EU och FN om Medelhavets återfyllnad okunninga. Skälet var att klargöra om EU:s och FN:s senare tids klumpiga politiska agerande hade skett utan kunskap om de förändrade politiska villkoren.

Frankrike och Macron var den ende europé med såväl representation i EU som permanent medlemskap i FN:s säkerhetsråd.

Mellan-Östern och Ryssland skickar Erdogan för att undersöka saken.

  Bud åt bl.a      

Macron visar mot Erdogan en attityd som avslöjar att han är helt okunnig om totalt förändrade politiska villkor. Han avslöjar därmed att svensk regering fört EU och FN bakom ljuset. Erdogan får styrkt FN:s och EU:s fullständigt huvudlösa politiska agerande beror på att svensk regering utnyttjat sina internationella representationer till inhemska politiska särintressen. De har fått den bevisning de behöver för att skydda sig själva mot FN:s anklagelser för krigsbrott.

Macron blir symbol för ett EU och ett FN som förlorat politisk trovärdighet och inflytande. De lever i en politisk värld som inte längre finns. Samtidigt sitter de länder och regeringar som EU och FN kritiserar med kunskaper som EU och FN saknar. De okunniga moraliserar och kritiserar de kunniga. Pinsammare kan det knappast bli.

  Wallström har lurat EU till dumheter.               Olof Skoog har lurat FN till dumheter.                       

                               

Wallström och Sveriges representant i FN:s säkerhetsråd, Olof Skoog, driver inhemsk partipolitik med EU och FN som redskap!

Fred och försoning i Mellan-Östern som förhindrat hundatusentals dödsoffer är intressen och humanitet som inte får lägga hinder för den svenska socialdemokratiska maktapparaten. 

Ett avslöjande att det i Sverige i flera år funnits, men som aktivt motsatts, kunskaper som kunnat förskona Mellan-Östern flera års krig och konflikter måste till varje pris döljas. Svensk inrikespolitiska syften har gjort att Macron, EU och FN framstår som löjliga och okunniga aktörer på den världspolitiska scenen.

" EU företräds av Kalle bakom"

Macron var i Kina som EU:s just nu främste ledare. Den främste representanten som: "Yesterday leader with yesterday news." Snart står han i Berlin med ett historiskt tal. " Dear Mr Putin, tear this wall down".

Östersund den 6/1 2018.

Carl Festin


Tillbaks till start.